Du er her

Få taget billeder og video til din valgkampagne

Vi skal sørge for at klæde alle kandidaterne til forbrugervalget 2021 bedst muligt på til deres valgkamp. Derfor har Ikast-Brande Spildevand besluttet i år at tilbyde hjælp fra en kommunikationsmedarbejder til at få lavet video- og billedmateriale i høj kvalitet til kandidaterne.

Video, billeder og rådgivning
Udover grundig information på hjemmesiden har du som altid mulighed for at ringe eller skrive med spørgsmål til vores kompetente personale. I år har vi valgt at udvide ved at hyre en kommunikationsmedarbejder eksternt, så vi kan tilbyde, at man kan komme forbi kontoret på Europavej og få taget billeder og video til online-brug i valgkampagnen. Billederne kan selvfølgelig også bruges til tryk, hvis man ønsker det og kommunikationsmedarbejderen står til rådighed med råd og vejledning.

Forbrugervalg 2021 - Fotograf med kameralinse stiller skarpt på beskuer

Stil op som kandidat!
Hvis du ikke allerede har oprettet dig som kandidat på vores online platform, så gå ind via linket nedenfor, opret din profil og fortæl op, hvorfor du stiller op. Vi vil selvfølgelig også gerne hjælpe med råd og vejledning, hvis du har spørgsmål til, hvordan du skal oprette din profil.

Opret dig som kandidat

Mere om Forbrugervalg 2021
Du kan læse mere om Forbrugervalg 2021 her på siden og se de vigtigste datoer nedenfor.

  • August - 17. september: Opstilling af kandidater. I denne periode kan du oprette dig som kandidat på vores digitale valgplatform
  • 22. september: Offentliggørelse af alle opstillede kandidater på vores hjemmeside og i lokalpressen.
  • 28. september: Valget begynder og du kan nu afgive din stemme via den digitale valgplatform.
  • 27. oktober: Sidste chance for at stemme på en kandidat.
  • 3. november: Resultatet af valget offentliggøres i den lokale presse og her på hjemmesiden.