Ikast-Brande Spildevand

Du er her

Udskiftning af kloak i området omkring Mylius-Erichsensvej m.fl. – Brande

Ikast-Brande Spildevand starter nu et større anlægsprojekt med fornyelse af kloak i området omkring Mylius-Erichsensvej. Projektet udføres over flere år med start i foråret 2018 og en forventet afslutning i 2022.

I 2018 fornyes Mylius-Erichsensvej, fra Poppelvej til Biomar og Poppelvej, fra Mylius-Erichsensvej til Remiseparken. I samme forbindelse skifter andre ledningsejere også deres ledninger.

Kloakfornyelses i år starter i uge 21 og forventes at være færdige i slutningen af september. Men da der er andre ledningsejere der skal have udført arbejder, vil de sidste belægningsarbejder først være afsluttet omkring jul.
Vi holder sommerferie i uge 29, 30 og 31, hvor der ikke vil blive udført kloakarbejder. Her vil anlægsarbejderne være nået til Mylius-Erichsensvej 50.
 
Trafik og spærring af veje
Mens der udskiftes kloak i den enkelte vej, vil vejen være spærret for gennemkørsel. Der vil dog altid være mulighed for passage for gående. Der vil i den forbindelse blive opsat orienteringsskilte og omkørselspile.
 
Når kloakarbejderne foregår ud for den enkelte ejendom, vil ejendommen være spærret for trafik med bil. Der vil altid være adgang for gående. Det tilstræbes, at den enkelte ejendom kun er spærret for kørende adgang i 2 dage. Entreprenøren vil uddele orienteringssedler med spærring af indkørsler med mindst 2 dages varsel.
 
Hvis spærring medfører, at skraldespand ikke kan tømmes af renovationsfirma, vil entreprenøren sørge for, at skraldespand bliver kørt til et sted, hvor renovationsfirma kan tømme dem.
 
Når kloakarbejderne foregår mellem Remiseparken og Poppelvej 20, vil det ikke være muligt for beboere i Remiseparken at køre i bil ad Poppelvej. I den periode vil der blive etableret en midlertidig vej fra Remiseparken hen over Remisens arealer til Remisevej.
 
Kontakt
Har du spørgsmål til projektet er du velkommen til at kontakte os.
 
Formand
Benny Madsen
tlf. 2090 5857
 
eller
 
Erik Andersen
tlf. 2144 3303
 
Tak for din mail! Vi bestræber os på at svare dig så hurtigt som muligt. Du er også meget velkommen til at ringe til os på 9660 3500. Der er blevet sendt en kopi af din besked til din mail.
Med venlig hilsen
Ikast-Brande Spildevand
Fejl Der opstod en fejl da vi prøvede at sende din besked. Prøv venligst igen
Med venlig hilsen
Ikast-Brande Spildevand